BZN Asbestsanering BV


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Noorderkijl 10
9571AR 2e Exloërmond
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij BZN Asbestsanering B.V.

U heeft een schuurtje met asbesthoudende golfplaten, een asbesthoudende afvoerbuis, of wat voor asbesthoudend materiaal dan ook....Wat nu?

Het begin van het saneringsproces is het aanvragen van de sloopvergunning bij de desbetreffende gemeente. Deze aanvraag kan uiteraard verzorgd worden door BZN Asbestsanering, maar u kunt ook zelf de vergunning aanvragen.
Voor de aanvraag van een sloopvergunning voor het vergunning-asbestverwijderen is er altijd een asbestinventarisatierapport nodig. In dit rapport wordt door een SC-540 gecertificeerd bedrijf een overzicht gemaakt van de asbesthoudende materialen, van de mate van vervuiling, en van de zogenaamde risicoklasse. Zonder deze rapportage is het niet mogelijk om een sloopvergunning aan te vragen voor het verwijderen van de asbesthoudende materialen.
Dit asbest inventarisatie rapport moet opgesteld worden door een onafhankelijk bedrijf. Het is dus niet toegestaan dat een saneringsbedrijf, zoals BZN Asbestsanering, zelf deze rapportage verzorgd.
Wel kunnen wij voor u, indien gewenst, het inventarisatie proces starten, door middel van een aanvraag voor een rapportage. Service:
Gratis offerte, Online Asbestcheck, Online offerteaanvraag

Diensten:
Advies, Asbestanalyse, Asbestinventarisatie, Asbestsanering, Bodemsanering, Grondwerk, Opruimwerk, Projectcoördinatie, Renovatiesloop, Rioleringswerkzaamheden, Sloopwerk, Transport, Vergunningaanvraag

Verwijderen van:
Asbest

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren