Pater Sloopwerken De


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kalverwei 18
7364BW Lieren
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

asbest, renovatie, containers, zaagwerk
betonboren,compressorwerk, grondsanering

[email protected]

http://www.depatersloopwerken.nl

Wat wij doen:
De Pater Sloopwerken is gespecialiseerd in al uw:

- Renovatie- en totaalsloop
- Asbest saneringswerkzaamheden
- Boor- en zaagwerk
- Grond- en straatwerkzaamheden

Wij staan in de markt als een kwalitatief hoogwaardig partner op het gebied van diverse grond- en sloopwerkzaamheden sinds 1938.

Onze specialismen worden volgens strikte regels en normen uitgevoerd. Elk personeelslid op de werkvloer is voorzien van zijn VCA papieren en elke asbestsaneerder heeft zijn sanerings diploma. Tevens zijn er een aantal Deskundig Toezichthouders Asbest (DTAA-er) aanwezig. Deze begeleiden onze asbestprojecten zodat op continuiteit en op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu het beste resultaat behaald kan worden.

www.PaterBAK.nl

De Pater Sloopwerken heeft sinds kort ook containerverhuur ter beschikking voor bedrijven en particulieren. Alle maten containers en afvalafvoersystemen vanaf 1 m3 tot en met 40 m3 kunnen op elke locatie in Nederland gebracht worden. De website www.paterbak.nl wordt binnenkort gelanceerd. Onder het kopje PaterBAK vindt u een overzicht met prijzen en voorwaarden.

Geschiedenis:

De Pater Sloopwerken is een familiebedrijf dat in 1938 is opgericht door Hendrik de Pater. Het bedijf is opgericht met de naam H. de Pater en voortgezet onder de naam Fa. de Pater. In die tijd was de kern activiteit de veevoeder- en eierhandel. Dit is langzamerhand uitgegroeid naar een gespecialiceerd sloopbedrijf.

Het bedrijf is 35 jaar later overgenomen door de zonen, J. en G.J. de Pater. Anno 2001 heeft de Firma (V.O.F.) het besluit genomen om als Besloten Venootschap (B.V.) verder te gaan. De Pater Sloopwerken B.V. werd de nieuwe naam, met als logo het wiebertje met in het midden De Pater Sloopwerken B.V.

In 2006 is De Pater Sloopwerken B.V. voortgezet door I.A. Pieterse na 8 jaar in dienst te zijn geweest als werkvoorbereider/calculator. I.A. Pieterse is een neef van de broers G.J. en J. de Pater. Het bedrijf zal voortgaan onder de naam De Pater Sloopwerken en met dezelfde gezichten.

Het bedrijf is tegenwoordig uitgegroeid tot een landelijk bekend en duidelijk meetellend sloopbedrijf. Het bedrijf telt inmiddels 12 werknemers in vaste dienst en meerdere oproep vakantiekrachten. Het bedrijf heeft een eigen opslag voor 2e hands bouwmaterialen en beschikt over gekeurd en specialistisch gereedschap om elke klus vakbekwaam uit te voeren.Diensten:
Advies, Asbestsanering, Grondwerk, Sloopwerk

Verwijderen van:
Asbest

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
VCA* - KOMO