Selecteer provincie

Hijmans Aann-Sloop-Grond-Asbestwerk Rob 0487-521280: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Hijmans Aann-Sloop-Grond-Asbestwerk Rob 0487-521280: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Molenstraat 28
6645BV Winssen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53919293

http://www.robhijmans.nl

Wat wij doen:
Hijmans Sloopwerken heeft al jaren ervaring op het gebied van sloopwerken en asbestsanering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de disciplines grondwerken en bodemsaneringen. We zijn een allround bedrijf en verzorgen uiteenlopende werkzaamheden; van theoretische ondersteuning bij sloopprojecten tot het uitvoeren van bodemsaneringen. Hijmans Sloopwerken is een gekwalificeerd en deskundig bedrijf met oog voor de wensen van de opdrachtgever.

Sloopwerken, zoals renovatiesloop, totaalsloop en sloop van bebouwing na brand of storm vormen de meest voorkomende werkzaamheden binnen onze organisatie. Voor sommige afvalstoffen die hierbij vrijkomen, dienen extra maatregelen genomen te worden in verband met milieu en/of veiligheid. Hijmans Sloopwerken is gespecialiseerd in asbestverwijdering, grond- en grondwatersanering en tanksanering.

Voordat het sloopafval wordt afgevoerd naar de erkende verwerkers maakt Hijmans Sloopwerken een selectie van het afval. Verschillende materialen worden gespaard en opgeslagen op de werf van Hijmans Sloopwerken, zodat deze opnieuw verkocht kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn balken (zowel ijzer als hout), raam- of deurkozijnen en isolatiemateriaal.

Ook asbestsanering behoort tot onze werkzaamheden. Hijmans Sloopwerken beschikt over de juiste certificaten voor asbestsanering in gebouwen of losstaande objecten, zoals tuinbeelden of bloembakken.

Bij grondwerken kunt u denken aan het uitgraven van kleine funderingsleuven voor het uitbouwen van een erker of ander deel van een woonhuis tot het graven van complete funderingsputten voorzien van dam- of berlinerwanden. Ook voor het afwerken van uw tuin of het graven van een vijver kunt u bij ons terecht.

Een voorbeeld van een grondwerkproject van Hijmans Sloopwerken is Ouwehands Dierenpark. Hier worden de grondwerkzaamheden niet alleen kritisch beoordeeld door architecten, maar vooral ook door de bezoekers. Het komt natuurlijk erg nauw wanneer een olifant een gracht inloopt, hier ook weer uit kan, of een tijger die in het water glijdt en de andere zijde van de gracht er weer uit klimt.

Hijmans Sloopwerken is tevens gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsaneringen. Dergelijke saneringen zijn vaak nodig bij mutaties tussen eigenaren en bij verbouw of nieuwbouw. De grond of het grondwater dient dan gereinigd of volledig verwijderd te worden.Verwijderen van:
Asbest

Diensten:
Asbestsanering, Grondwerk, Renovatiesloop, Sloopwerk, Verhuur

Aangesloten bij / Certificering:
NIWO, VCA, Fundeon Leerbedrijf, SIKB en diverse certificeringen