A van Liempd Sloopbedrijven BV 0413-477979: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.A van Liempd Sloopbedrijven BV 0413-477979: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bobbenagelseweg 10
5491VL St Oedenrode
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0413-477979

fax : 0413-475910
sloopbedrijf

http://www.avanliempd.nl

Wat wij doen:
Wij zijn A. van Liempd Sloopbedrijven. Een onderneming waar één begrip centraal staat: kwaliteit. De basis van het succes van onze onderneming. De kwaliteit van de mensen en de machines en daarmee de kwaliteit van het werk. Als sloopbedrijf is Van Liempd daarnaast allround met heel veel ervaring met uiteenlopende opdrachten. Van groot tot klein en van relatief eenvoudig tot uiterst complex.

Duurzaamheid staat naast kwaliteit hoog in het vaandel. Verantwoord slopen is volgens ons bouwen aan de toekomst. Door slim en gericht materialen te hergebruiken, de laatste ontwikkelingen te volgen en vooral door het zoeken naar samenwerking met opdrachtgevers en andere betrokkenen die dezelfde inzet en dezelfde betrokkenheid en mentaliteit tonen. Om zo - samen - tot een verantwoord en duurzaam sloopproces te komen.

We proberen zoveel bruikbare materialen als mogelijk uit de verschillende projecten een tweede leven te geven. Dat betekent niet alleen dat er met beleid gesloopt moet worden maar in dit geval ook dat we bedrijven en particulieren de kans bieden deze materialen tegen een zeer schappelijke prijs te kopen. Hiervoor is een speciale site - gebruiktebouwmaterialen.com - waarop het materiaal prettig gerangschikt te bekijken is. Belangstellenden kunnen hun keuze ophalen bij onze werf in Sint-Oedenrode.

2Life-Art (dochteronderneming) produceert meubels, sprookjesachtige huisjes maar ook bedrijfsinrichtingen op maat. Alle eisen en wensen van de klant worden samengevat in een speciaal design. Vervolgens worden alle gekozen ontwerpen in een eigen werkplaats vervaardigd en eventueel gepersonaliseerd.
Het materiaal waaruit de meubels, sprookjesachtige huisjes of bedrijfsinrichtingen worden vervaardigd is allen afkomstig uit sloopprojecten van A van Liempd Sloopbedrijven. Het materiaal, veelal hout, komt in veel gevallen uit panden met een verhaal. Dit verhaal willen we met 2Life-Art voortzetten met onze meubels, sprookjesachtige huisjes en bedrijfsinrichtingen op maat. Ieder geproduceerd product heeft een certificaat met het verhaal van het gebruikte materiaal. Dit certificaat bevat informatie over de afkomst en het jaartal van de grondstoffen.
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00 Openingstijden: ophalen gebruikte bouwmaterialen
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : 08:00 - 14:30
Zondag : geslotenService:
Contactformulier online (http://avanliempd.nl/)

Diensten:
Advies, Asbest verwijderen / asbestsanering, Gebruikte bouwmaterialen, Opruimwerk, Puinrecycling, Recycling, Renovatiesloop, Sloopwerk / sloopwerken, Totaalsloop, Transport, Verkoop materialen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Sloopbedrijf

Betalingsmogelijkheden:
iDeal, Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
TUV, ISO 9001, BRL-SVMS,VCA**, SC530