Vriend BV Asbestsanering 0228-544410: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Vriend BV Asbestsanering 0228-544410: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
De Volharding 3
1607MJ Hem
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vriendsloopwerken.nl

Wat wij doen:
P. Vriend Sloopwerken BV is een aannemingsbedrijf met als kernactiviteiten sloopwerken en asbest- en grondsanering.
Het bedrijf is in 1940 opgericht door Jan Vriend en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern, uitstekend geoutilleerd aannemersbedrijf met 12 enthousiaste en deskundige medewerkers.

P. Vriend Sloopwerken BV is volledig gecertificeerd voor het uitvoeren van asbest- en grondsanering.
Er zijn daarom drie goede redenen om uw sloopwerkzaamheden, asbestsanering en/of grondsanering aan P. Vriend Sloopwerken BV uit te besteden:

1. Deskundigheid: P. Vriend Sloopwerken BV is gecertificeerd voor en voert de werkzaamheden uit conform de volgende kwaliteitseisen: Veilig en Milieukundig slopen SVMS-007, Asbestverwijdering SC-530, Veiligheidschecklist VCA* 2008/05.1,
NEN-EN-ISO 9001-2000 en de BRL SIKB 7000 voor het uitvoeren van bodemsaneringen.

2. Efficiëntie: omdat Vriend Sloopwerken gecertificeerd is voor het uitvoeren van alle werkzaamheden van sloop tot bouwrijp maken, kunnen de werkzaamheden snel, zonder tussenkomst van derden uitgevoerd worden.

3. Kostenbeheersing: door de ervaren medewerkers wordt al tijdens de sloop het sloopmateriaal gescheiden. Een goede scheiding van de verschillende sloopmaterialen zoals puin, staal, hout en herbruikbare materialen levert direct een grote kostenbesparing op.

P. Vriend Sloopwerken B.V. is al meer dan 70 jaar een begrip in de sloop- en asbestbranche. Het bedrijf is in 1940 opgericht door Jan Vriend en voortgezet door Pim Vriend. Op 14 november 1996 hebben de zijn twee zoons, Pierre en Siebe, het bedrijf overgenomen. Pierre verzorgt offertes, planning en het relatiebeheer en Siebe verzorgt de uitvoering, het onderhoud machinepark en is daarnaast kraanmachinist. Het bedrijf is inmiddels gegroeid tot 12 medewerkers en voert projecten door heel nederland uit.Verwijderen van:
Asbest

Diensten:
Asbestsanering, Sloopwerk, Transport

Aangesloten bij / Certificering:
VCA, SCA, ISO 9001