Schutte Asbestinventarisaties 0224-720252: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Schutte Asbestinventarisaties 0224-720252: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Noord Zijperweg 21
1766HG Wieringerwaard
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg : 06-27217345

http://www.schuttemilieu.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Schutte Milieu & Advies is een gecertificeerd inventarisatiebureau met grote kennis van de asbestwereld. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een ruime praktijkervaring in het omgaan met asbest.

Wij kunnen voor u de asbestinventarisatie uitvoeren. De bevindingen van zo'n inventarisatie worden vastgelegd in een rapport waarin is opgenomen om welk soort asbest het gaat, de plaats waar het zich bevindt en de daarbij behorende risicoklasse. Op deze manier kunnen asbesthoudende materialen voorafgaand aan sloop of verbouwing, op een veilige manier worden verwijderd door een deskundig asbestsaneringsbedrijf, zodat er geen gevaar voor mens en milieu ontstaat.

Door onze deskundige en flexibele organisatie zijn wij in staat om uw inventarisatie op korte termijn en tegen een concurrerend tarief uit te voeren.

Er zijn drie soorten asbestinventarisaties:

- Volledige asbestinventarisatie
Een volledige inventarisatie is een onderzoek naar aanwezigheid van asbest in uw pand voorafgaand aan een sloop of verbouwing. Bij een volledige inventarisatie worden zo mogelijk materiaalmonsters genomen ter analyse bij een laboratorium. U ontvangt een rapport waarin opgenomen de plaats waar het asbest zich bevindt, de soort en hoeveelheid asbest en de risicoklasse waartoe deze behoort.

- Globale asbestinventarisatie
Een globale inventarisatie geeft u een overzicht van de eventuele aanwezigheid van asbest. Bijvoorbeeld in geval van koop of verkoop.

- Risico-inventarisatie
Een risico-inventarisatie geeft u inzicht in het risico van aanwezig asbest voor de gebruikers van het gebouw. Het rapport bevat een voorstel voor de aanpak (verwijderen of afschermen), binnen welke termijn in relatie tot de risico's van het asbest.Diensten:
Advies, Asbestinventarisatie, Asbestonderzoek

Verwijderen van:
Asbest, Spuitasbest

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
VOAM/VKBA, Eerland Certification, SCA-540 Asbestinventarisatie