Selecteer provincie

Leeuwen Zwanenburg BV Van


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Venenweg 6
1161AK Zwanenburg
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vlzs.nl

Wat wij doen:
Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken, vooruitstrevend in Total Care Sloopwerk.

Bij uitstek de geschikte partner om alle soorten sloopwerk uit te laten voeren. Delen van of de complete realisatie van een project kunnen wij aan. Buiten een totaalsloop of renovatiesloop, verzorgen wij ook voor u de benodigde bodemonderzoeken, asbestinventarisaties, vergunningsaanvragen, bouwplaatsinrichting, boor- en zaagwerkzaamheden tot complete bodemsaneringen, asbestverwijdering en de daarbij behorend evaluatie - en vrijgaverapporten. De werkzaamheden worden door deskundige, gecertificeerde medewerkers en een groot verzorgd machinepark aangepakt en uitgevoerd.
Binnen onze organisatie hebben wij een Calamiteiten Afdeling. Deze afdeling verzorgt assistentie bij milieuschade's, brandschade's, instortingsgevaar en hulp bij bedrijfsongevallen.

Buiten de sloopwerkzaamheden hebben wij tevens een kleine ploeg werknemers die aanvullende bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals het plaatsen van stofschotten, maken van beton-werkzaamheden, uitwisselen van kozijnen, etc. Ook overige raakvlakken op onze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, zoals straat- en rioleringswerkzaamheden.
Wij zijn actief in verschillende branche's, met name de retailwereld en productiebedrijven zijn ons niet onbekend. Flexibiliteit en meedenken met de klant is zeer belangrijk, de overlast tot een minimum beperken.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit, winkelketens, fabrieken, voedingsmiddellenindustrie, scholen, universiteiten, projectontwikkelaars, gemeenten, aannemers, diverse grote ondernemingen, architectenburo's, financiƫle instellingen en Justitie. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het realiseren van hun projecten.
Diensten:
Advies, Asbestanalyse, Asbestinventarisatie, Asbestonderzoek, Asbestsanering, Asbest verwijderen / asbestverwijdering, Bodemonderzoek, Bodemsanering, Grondwerk, Opruimwerk, Renovatiesloop, Rioleringswerkzaamheden, Sloopwerk, Transport, Vergunningaanvraag, Verhuur

Verwijderen van:
Asbest

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
KIWA, TUV Nederland, Bureau Veritas, 9001 VLZS