Selecteer provincie

Asbestinventarisatie Bestvision BV 074-2592703: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Asbestinventarisatie Bestvision BV 074-2592703: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Topaasstraat 19
7554TJ Hengelo ov
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


074-2592703

fax : 074-2592704

Wat wij doen:
Best Vision is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisaties (sc540) in gebouwe en objecten in binnen en buitenland. Naast het inventariseren van gebouwen en objecten zijn wij zeer ervaren in het begeleiding bij asbest-/ grondsanerings projecten, het onderhouden van kwaliteitszorgsystemen (SC540, SC530), het opstellen van werkplannen mbt saneringsprojecten en het verzorgen van werkplekinspecties.

Mede dankzij deze kennis en ervaring op het gebied van asbestonderzoek in gebouwen en objecten onderzoeken wij jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en zeer tevreden netwerk. Vanuit onze basis in Hengelo kunnen wij snel en adequaat reageren op uw vragen en/of problemen.

In de meeste gebouwen in Nederland die vòòr 1 januari 1994 zijn gebouwd, komt asbest voor. Soms is duidelijk waar in het gebouw dit asbest zit. Maar vaak ook niet.
Een asbestinventarisatie kan dan duidelijkheid verschaffen. En zelfs als asbestverdacht materiaal is aangetroffen, kan alleen onderzoek met een microscoop uitwijzen of het ook echt asbest is. Bij sloop van objecten is altijd een volledige asbestinventarisatie verplicht. Bij zo'n inventarisatie wordt de bouwgeschiedenis bestudeerd en wordt ter plekke een inspectie uitgevoerd.

U kunt een analyse aanvragen via de website van Bestvision. Wij geven u dan aan hoe u een monster bij ons moet aanleveren indien u zelf geen monster kunt nemen kunnen wij dit voor u verzorgen. Het monster zal vervolgens bij het laboratorium worden aangeboden. Als dit laboratoriumonderzoek is afgerond krijgt u schriftelijk bericht.

Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:00
Dinsdag : 07:30 - 17:00
Woensdag : 07:30 - 17:00
Donderdag : 07:30 - 17:00
Vrijdag : 07:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 17:00 geopend
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
Sinterklaas : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : gesloten
Overige Feestdagen : geslotenDiensten:
Advies, Asbestanalyse, asbest inventarisatie, Asbestinventarisatie, Asbestonderzoek, Asbestsanering, douchewagen verhuur, sc540, sc 540, Transport, Verhuur, Verhuur materieel

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Incasso, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
SC540