RGS Groep 0548-512298: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.RGS Groep 0548-512298: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Noordermorssingel 1
7461JP Rijssen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Sloopwerken
Asbestsanering
Bodemsanering
Betonzagen en boren
Recycling
Containerservice
Transport

[email protected]

http://www.rgs.nl

Wat wij doen:
RGS Slooptechnieken: allround sloopbedrijf van sloopwerken tot asbestsanering

sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonboren
en betonzagen,. Stuk voor stuk zaken die uiterst zorgvuldig en door vakmensen van een professioneel sloopbedrijf uitgevoerd dienen te worden. Het risico is immers groot wanneer dit niet volgens de voorschriften gebeurt. Daarom kiest u voor een allround en deskundig sloopbedrijf. Een gecertificeerde specialist waarvoor slooptechnieken dagelijkse kost zijn, al meer dan vijftig jaar bezig op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, recyling en het oplossen van bodemvervuiling. Een moderne organisatie die meer wil zijn dan een sloopbedrijf. Voortdurend innoveert, met haar opdrachtgevers meedenkt en een breed dienstenpakket op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, betonboren en betonzagen,aanbiedt. Waar u ook terecht kunt voor containerverhuur. Een veelzijdige partner waarmee u kosten kunt besparen in het hele traject van advies tot uitvoering. Of dat nu gaat om sloopwerken, het verwijderen van asbest, recycling,betonboringen of bodemsanering. Welkom bij RGS!Service:
online contactformulier

Diensten:
Advies, Asbest verwijderen / asbestsanering, Betonboringen, betonzagen, Bodemsanering, Boren, Containerverhuur, Recycling, Renovatiesloop, Sloopwerk / sloopwerken, Totaalsloop, Transport

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Sloopbedrijf

Aangesloten bij / Certificering:
TUV, VCA, SGS, KOMO, SCCM, 9001, Fundeon erkend leerbedrijf