AA Sloopwerken 0297-342315: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.AA Sloopwerken 0297-342315: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Konnetlaantje 18
1435HW Rijsenhout
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0297-342315
Restauratie, Sloop,
Renovatiesloop
Totaalsloop en Palensnellen

fax : 0297-342391

http://www.aasloop.nl

[email protected]
Bij Amovatiebedrijf Aalsmeer wordt meegedacht
aan het welslagen van uw project

Wat wij doen:
Amovatiebedrijf Aalsmeer, voorheen bekend als AA Sloopwerken heeft sinds 1988 een goede reputatie weten op te bouwen in totaalsloop- en renovatiesloopwerkzaamheden in onder andere de regio Rijsenhout.

U kunt nog steeds terecht voor de reguliere sloopwerkzaamheden, maar we zullen ons ook met een enorm enthousiasme buigen over delicate opdrachten waarbij wat meer komt kijken: "monnikenwerk" is ons niet vreemd.

Voor totale sloopprojecten en sloopwerken in de regio Rijsenhout coördineert Amovatiebedrijf Aalsmeer het sloopproces van calculatie tot en met verwerking van materialen. Wij zien er vakkundig op toe dat alles volgens afspraken en regels wordt uitgevoerd. Het renovatiesloopwerk is specialistischer.

Expertiseonderzoek gaat aan deze projecten vooraf, ook daarvoor is de kennis en jarenlange ervaring ruimschoots aanwezig bij Amovatiebedrijf Aalsmeer. Alle werkzaamheden geschieden binnen het kader van ISO 9001-2000 en VCA**.

Tevens zijn wij gecertificeerd voor het verwijderen van asbest volgens KOMO-procescertificaat BRL5050 en voor het uitvoeren van grond- en sloopwerken volgens SVMS-007.

Slopen is een specialistisch vakgebied. De overheid stelt vaak terecht steeds scherpere regels en voorwaarden bij sloopwerken. De stortkosten zijn de laatste jaren enorm gestegen. Recycling van materialen wordt steeds meer als vanzelfsprekend ervaren.

Organisatie, planning en verwerking zijn daarom eerste prioriteit om binnen dit kader de sloopwerken te kunnen uitvoeren. En dit is nu precies de kracht van Amovatiebedrijf Aalsmeer in de regio Rijsenhout.Openingstijden:
Maandag : 06:00 - 17:45
Dinsdag : 06:00 - 17:45
Woensdag : 06:00 - 17:45
Donderdag : 06:00 - 17:45
Vrijdag : 06:00 - 17:45
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service

Soort aanbieder:
Aannemer, Grondverzetbedrijf, Sloopbedrijf

Diensten:
Asbest verwijderen / asbestsanering, Bestrating, Betonboringen, Bodemsanering, Boren, Containerverhuur, Frezen, Grondverzet, Grondwerk, Infrastructurele werkzaamheden, Koppensnellen, Milieuwerken, Opruimwerk, Recycling, Renovatiesloop, Riolering / rioleringswerkzaamheden, Sloopwerk / sloopwerken, Totaalsloop, Transport, Zagen / zaagwerk

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
VCA**, KOMO-procescertificaat, ISO 9001-2000