Selecteer provincie

Duikersloot Asbestverwijdering 0297-521636: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Duikersloot Asbestverwijdering 0297-521636: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Groene Kikker 37
1422ZP Uithoorn
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53955577

http://www.asbestverwijderingamstelland.nl

Wat wij doen:
Duikersloot Asbestverwijdering is een erkend en betrouwbaar bedrijf voor asbestverwijdering gevestigd in Uithoorn. In de loop der jaren hebben wij voor zowel particulier als bedrijf vele asbestverwijderingen, asbestinventarisaties en adviezen met betrekking tot asbest verzorgd.

Asbest is de verzamelnaam voor een aantal in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur. Er worden twee hoofdgroepen bepaald: de serpentijn- en de amfiboolgroep. Verder zijn er zes hoofdvormen van asbest. Het is dan ook zaak bij de verwijdering ervan precies te weten met welke vorm wij te maken hebben. Dit in verband met veiligheidsmaatregelen en het gebruik van de correcte materialen en technieken.

Duikersloot Asbestverwijdering in Uithoorn heeft alles in huis om snel en doelgericht op te treden om u te kunnen voorzien van veilige en gerichte asbestverwijdering. Asbestvezels vormen een groot gevaar voor de gezondheid van de mens. Het inademen kan op korte en lange termijn schadelijke consequenties hebben voor de gezondheid en zelfs kanker veroorzaken. Duikersloot Asbestverwijdering ziet het dan ook als cruciaal dat de verwijdering op gedegen, professionele en duurzame wijze gebeurt.

Neemt u voor meer informatie contact op met Duikersloot Asbestverwijdering, uw professionele partner in asbestverwijdering in Uithoorn.Service:
24-uurs service, Gratis offerte

Diensten:
Advies, Asbestinventarisatie, Asbestsanering, Asbest verwijderen / asbestverwijdering, Verhuur materieel

Verwijderen van:
Asbest, Asbestcement, Asbest golfplaten, Asbestkoord, Asbest vloerbedekking, Spuitasbest

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren