Selecteer provincie

Asbestverwijdering en Sloopwerken BV Caam 0165-311206: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Asbestverwijdering en Sloopwerken BV Caam 0165-311206: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Standdaarbuitensedijk 3
4751SG Oud Gastel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0165-311206

fax : 0165-320868

http://www.vancaam.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. neemt een vooraanstaande positie in in heel West-Brabant. Als speerpunten hebben wij asbestverwijdering, de renovatiesloopwerken en de kleine tot middelgrote totaal sloopwerken.

In het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in nieuw materieel en onze magazijnen zijn dermate vernieuwd dat wij onze werkzaamheden uitvoeren met de nieuwste technieken.
Met de aanschaf van een nieuwe rupskraan, nieuwe mobiele kranen en bobcats die compleet uitgerust zijn met de modernste sloopaccessoires, daksnijders, vloer stripapparatuur en handzaagmachines is er niet één opdracht die wij niet aandurven.

Wij beseffen dat wij als hoofd-aannemer of als onderaannemer op projecten, zorg moeten dragen voor goed gekwalificeerd personeel dat van aanpakken weet. Wanneer wij als onderaannemer aan het werk zijn, zijn wij een verlengstuk van dat bedrijf. We stellen dan ook alles in het werk, middels planningen en veelvuldig contact, zowel op de werkvloer als via fax en e-mail, om een goed inzicht te krijgen in de de werkzaamheden. Op deze manier houden we de tijdsplanning goed in de gaten.Diensten:
Advies, Asbestanalyse, Asbestinventarisatie, Asbestonderzoek, Asbestsanering, Asbest verwijderen / asbestverwijdering, Grondwerk, Opruimwerk, Renovatiesloop, Rioleringswerkzaamheden, Sloopwerk, Transport, Vergunningaanvraag

Verwijderen van:
Asbest, Asbest golfplaten

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
SC 530, VCA ,SVMS-007, VVTB, erkend Leerbedrijf, NIWO ,vakdiploma afvalstoffen