Selecteer provincie

MH Poly Consultants & Engineers BV 0164-245566: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.MH Poly Consultants & Engineers BV 0164-245566: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Peter Vineloolaan 46
4611AN Bergen op Zoom
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus188, 4600AD, Bergen op Zoom
[email protected]

http://www.mhpoly.nl

http://www.mhpoly.nl

[email protected]

Wat wij doen:
MH Poly Consultants & Engineers heeft creatieve ingenieurs in dienst, die continu op zoek zijn naar verbetering. Daarbij kijken we verder dan ons eigen specialisme, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn vakspecialisten op het gebied van Milieu & Ruimte, Waterbouw & Infra en Industrie & Constructies. Onze expertise ligt op het gebied van werktuigbouw, civiele techniek, milieu en projectmanagement. We leveren klantspecifieke en praktijkgerichte oplossingen voor zowel eenvoudige als complexe vraagstukken.

Met oog voor technische details en visie op het project, verzorgen wij het gehele proces – of onderdelen daarvan – op het gebied van advies, design en engineering. Daarbij overbruggen en verbinden we verschillende disciplines binnen een project. Dat betekent dat we op efficiënte – en dus kostenbesparende – wijze werken naar een succesvol eindresultaat.

Ons team denkt mee vanaf het eerste idee tot het aandraaien van de laatste moer of tot het ontgraven van de laatste korrel zand. MH Poly benadert probleemstellingen out-of-the-box en dus vanuit een creatief, deskundig en realistisch oogpunt. Wij hechten daarbij grote waarde aan onderlinge communicatie. Samenwerking met de opdrachtgever én een goede afstemming met betrokken partijen heeft MH Poly dan ook hoog in het vaandel staan.

Flexibiliteit is één van de kernwaarden van MH Poly. Dat is ook terug te zien in onze organisatie. MH Poly heeft, naast een thuisbasis met hooggekwalificeerde specialisten en generalisten, ook een groot en gevarieerd netwerk achter zich staan. Hierdoor kunnen wij de oplossing bieden aan (bijna) elk probleem.Diensten:
Advies, Constructieve berekeningen, Constructieve tekeningen, Onderzoek, Ontwerpen, Projectmanagement, Uitvoering, Vergunningaanvraag

Doelgroep:
Bedrijven

Type opdracht:
Betonconstructies, Bodemonderzoek, Civiele techniek, Industriële constructieontwerpen, Infrastructuur, Milieukundige en civieltechnische onderzoeken, Staalconstructies, Waterbouwkundige constructies, Werktuigbouw

Aangesloten bij / Certificering:
VCA, DLP, BRL, Aequor erkend leerbedrijf