Coppens Recycling BV 06-53542775: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Coppens Recycling BV 06-53542775: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Zandstraat 160
4614CM Bergen op Zoom
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Milieuservice

http://www.coppensrecycling.nl

Wat wij doen:
Welkom

Allereerst heten wij u van harte welkom op de site van Coppens Recycling. Hier vindt u meer informatie over de desbetreffende diensten. Mocht u daarna nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen, via het telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen.

Zoals bekend gaan de ontwikkelingen op het gebied van milieu zeer snel. Bijna iedereen is zich ervan bewust dat de kwaliteit van het milieu zeker zo belangrijk is als het streven naar welvaart. Coppens Recycling deelt deze mening en zet zich al zon vijf jaar in om bij haar klanten op innovatieve wijze de productie van afval te reduceren, hergebruik te stimuleren en recycling te bevorderen. Dit doen wij niet alleen nationaal. Ook internationaal bieden wij deze diensten aan.Recycling van:
Afval, Auto, Autobanden, Beton, Glas, Hout, Kunststoffen, Papier, Restafval, Textiel

Diensten:
Transport, Verwerking