Prince Kunststofbouw BV 0166-609590: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.Prince Kunststofbouw BV 0166-609590: Subsidie ontvangen voor dak met golfplaten verwijderen, Prijs ZZPer schoorsteen offertes aanvragen.


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 6 Asbest specialisten in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Deltaweg 1
4691RX Tholen
Zeeland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Prince Kunststofbouw B.V., een Nederlandse onderneming gestart in 1985, is inmiddels uitgegroeid tot fabrikant en leverancier van het meest uitgebreide assortiment gecertificeerde HD-PE hulpstukken voor de distributie van gas en water. PK is een slagvaardige onderneming die zich richt op een voortschrijdende innovatie geheel gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten. Onze slagvaardigheid bewerkstelligt een snelle introductie van nieuwe producten op het gebied van verbindingstechniek. PK introduceerde als eerste de kwalitatief hoogwaardige HD-PE insteekkoppeling en introduceerde als eerste een gecertificeerd HD-PE 16 bar trekvast koppelingsysteem geschikt voor PE en PVC buis, Solicon®, in de markt. PK beschikt over een eigen ontwikkelings- en ontwerpafdeling en laboratorium.

DE PK MISSIE
Het continue uitbouwen van onze toonaangevende marktpositie voor wat betreft hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde HD-PE totaaloplossingen in de verbindingstechniek, flexibel maatwerk, een HD-PE 16 bar trekvast systeem in de diameters Ø 63 t/m 250mm, afsluiters en ondergrondse brandkranen.Specialiteiten:
Alle buistypen Ø50 tot 800mm, Asbest en Cement, Eigen ontwerp-en tekenafdeling, Eigen transport, Inmeten op locatie, Overgangskoppelingen, Projectondersteuning, PVC, AC, GIJ, Staal en Gres

Service:
24-uurs service, Online catalogus, Online routekaart

Aangesloten bij / Certificering:
KIWA